Associació Beyong Suncare- Infants albins africans en perill

Teaser: Faig la proposta de projecte arrel de veure un vídeo d’una escola de primària a Mwereni (Tanzània) de nens/es albins que son perseguits i que viuen amb una escola on mai poden sortir per risc de mort. A banda aquests nens/es tenen problemes de visió i molt risc de patir càncer de pell.

Descripció:

Faig la proposta de projecte arrel de veure un vídeo d’una escola de primària a Mwereni (Tanzània)  de nens/es albins que son perseguits i que viuen amb una escola on mai poden sortir per risc de mort. A banda aquests nens/es tenen problemes de visió i molt risc de patir càncer de pell.

 

Qui serà el destinatari o els destinataris dels nostres diners?

M’ agradaria que fos l’Associació Beyong Suncare que fa anys que està tenint actuacions molt presents a Àfrica en tot el relacionat amb aquest nens/es.

Per què creus que és important col·laborar en aquest projecte que presentes?

Crec que és molt important col·laborar perquè a banda de la pobresa estem davant de manca de llibertat a nens/es, perill de mort, problemes molt greus de visió, moltes possibilitats de càncer de pell, tot això son motius més que suficients i que els hi està afecten a la seva vida diària i en la seva actitud davant la vida que és veu molt trista. 

 

Adjunta al mail que enviïs a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. una imatge relacionada amb la proposta que presentes, enllaços multimèdia o altra informació que consideris d’interès per poder valorar la idoneïtat de la proposta 

 

https://beyondsuncare.org 

https://beyondsuncare.org/albinismo-en-africa/

https://www.youtube.com/watch?v=B_5Gx7W2mpA&ab_channel=LethalCrysis

 

2021