Projecte d’alimentació e higiene de Barraques a Mumbai (India)

Descripció:

Descripció: Al 2007 es va iniciar el projecte anomenat "Alimentació i Higiene de Barraques" i que té com a objectiu millorar les condicions de vida de la població infantil dels barris de barraques (slums)de Mira Road-Dongri, a nord de la ciutat de Mumbai, col·laborant en la seva alimentació, higiene i educació i evitant el treball i la explotació sobretot infantil causada per la pobresa.

Aquest programa està basat en que cada 15 dies, unes 450 famílies desfavorides (dades per l’any 2019) reben aliments bàsics i d'higiene amb la condició indispensable de que els nens i les nenes assisteixin a classe a les escoles de la zona i que les mares vagin a classes d'alfabetització perquè aprenguin a llegir i escriure i així ser més autònomes i defendre's millor ja que són les més vulnerables.

El procés de repartiment es controla al centre d'acollida ANKUR CHILDREN'S HOME (Mumbai) amb la presentació d'una cartilla on s'anota el dia en que s’entreguen els aliments i un comprovant de professor a la cartilla escolar que indica que el nen/nena ha assistit a classe.

Aquest projecte que es va iniciar amb 100 famílies el 2007, ja compta actualment amb 450 famílies, és a dir unes 2250 persones en situació de pobresa extrema però que té una llarga llista d’espera.

Els aliments i productes d’higiene que es reparteixen cada 15 dies son:

  • 4 kg. d'arròs i 4kg. De llenties (dahl)
  • 10 bananes
  • 10 ous
  • 1/2 litre diari de llet
  • 2 kg. de sucre
  • 20 litres d'aigua mineral embotellada
  • 2 pastilles grans de sabó per a rentar la roba i 2 pots de sabó per a neteja personal.

 

 

Qui serà el destinatari o els destinataris dels nostres diners?

La ONG VITA MUNDI pel projecte de Alimentació e higiene al barri de barraques de Mira-Road a Mumbai (India)

Per què creus que és important col·laborar en aquest projecte que presentes?

Perquè coneixem aquest projecte de primera mà, sabem que totes les aportacions es destinen íntegrament als projectes i és un projecte que funciona molt bé des de fa més de 10 anys. El fet de donar aliments a canvi d’educació fa que les famílies no perdin la seva dignitat ja que no es donen els aliments a canvi de res. S’aconsegueix de forma voluntària que no es faci treballar els nens i que les famílies entenguin que la educació és la via per sortir de la pobresa i del malviure. Aquests nens i nenes que reben educació, una vegada adults, solen implicar-se per ajudar la seva comunitat.

Adjunta imatges relacionades amb la proposta que presentes, enllaços multimèdia o altra informació que consideris d’interès per poder valorar la idoneïtat de la proposta: 

http://vitamundi.org/que-hacemos/india/

IMPORT QUE NECESSITA EL PROJECTE PRESENTAT PER PODER TIRAR ENDAVANT:

Per ampliar el projecte a 100 famílies més, es necessiten 1800€/anuals. El número de famílies que es puguin acollir al projecte serà proporcional a la quantitat que es pugui aconseguir.