Ucrania en acción

Ucrania en acción

Descripció:

L'associació Inspira Salut ha llançat la campanya Ucraïna en acció (www.ucraniaenaccion.com) que té com a objectiu inicial enviar un autobús amb material (aliments, productes d'higiene, bolquers i menjar per a nadons) a Polònia i tornar amb 40 persones refugiades ucraïneses desplaçades per la guerra, que seran allotjades entre famílies d'acolliment i Creu roja.

 

Qui serà el destinatari o els destinataris dels nostres diners?

El destinatari serà l'Associació Inspira Salud que actualment es troba recaptant aportacions per fer front a les despeses relacionades amb transport, allotjament i manutenció de les persones refugiades, fonamentalment dones i nens.

 

Per què creus que és important col·laborar en aquest projecte que presentes?

La situació que aquests dies s'està vivint a Ucraïna ha desplaçat milions de persones a països com Polònia que es troba col·lapsada. És important contribuir a aquest tipus d'iniciatives que ajuden persones a fugir de la guerra a llocs segurs mentre duri el conflicte.

 

Adjunta al mail que enviïs a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. una imatge relacionada amb la proposta que presentes, enllaços multimèdia o altra informació que consideris d’interès per poder valorar la idoneïtat de la proposta

 

Import que necessita el projecte presentat per poder tirar endavant: 

15000 €.