NASCO FEEDING MINDS, Projecte «Apicultura: Empoderament de la Dona»

NASCO FEEDING MINDS, Projecte «Apicultura: Empoderament de la Dona»

Descripció:

Aquest projecte d’empoderament de les dones mitjançant l’apicultura va començar fa ja uns anys, però ha passat per un creixement real entre 2020 i 2021, passant de 32 a 127 dones treballant-hi, i de 4 a 8 comunitats amb ruscs; de 49 a 131 ruscs actualment.

S’ha donat una formació professional a aquestes dones, saben mantenir els ruscs i collir la mel. Obtenen per això una remuneració que reben elles directament, a fi que puguin gestionar-la només elles. Amb això, aconsegueixen una certa independència econòmica, la qual cosa redueix la necessitat de rebre ajuda dels nens, que poden seguir més temps a l’escola i amb això es redueix l’absentisme escolar.

L’objectiu d’aquest projecte és doble: el seu creixement, i la seva continua professionalització.

 

Qui serà el destinatari o els destinataris dels nostres diners?

127 Dones de 8 comunitats del Sawla-Tuna-Kalba District, a la Savannah Region de Ghana, que participen en el projecte, i els seus fills i filles.

 

Per què creus que és important col·laborar en aquest projecte que presentes?

Perquè és un projecte que aposta per treballar de cara a empoderar els col·lectius

 

Adjunta al mail que enviïs a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. una imatge relacionada amb la proposta que presentes, enllaços multimèdia o altra informació que consideris d’interès per poder valorar la idoneïtat de la proposta

 

Import que necessita el projecte presentat per poder tirar endavant: 

3.150€ (pressupost any 2022)