EN BICI SENSE EDAT

EN BICI SENSE EDAT

Descripció:

En Bici Sense Edat és una Associació sense ànims de lucre d’àmbit català que treballa per a millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de les persones majors i persones amb mobilitat reduïda.

La nostra missió és promoure l’envelliment actiu i el bon tracte a les persones majors i tenim com a visió, facilitar la creació de noves relacions intergeneracionals que lluitin contra la solitud no volguda.

Aquesta senzilla però innovadora activitat és possible gràcies a la utilització de tricicles elèctrics especialment adaptats i conduït per persones voluntàries.

 

Qui serà el destinatari o els destinataris dels nostres diners?

L’Entitat “ En bici sense Edat”

 

Per què creus que és important col·laborar en aquest projecte que presentes?

Per que no parem atenció de la quantitat de persones que estan en residencies , pisos adaptats, etc.  que per tenir problemes de mobilitat.  no poden gaudir de l’aire lliure. Aquesta iniciativa renova il·lusions, i ganes de gaudir de l’espai exterior.

 

Adjunta al mail que enviïs a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. una imatge relacionada amb la proposta que presentes, enllaços multimèdia o altra informació que consideris d’interès per poder valorar la idoneïtat de la proposta

https://enbicisenseedat.cat/

 

Import que necessita el projecte presentat per poder tirar endavant: